Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Καπετάνιο του Ιωάννη και δραστηριοποιείται στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτων από το 1973.Η εταιρεία εδρεύει στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000 τ.μ. καθώς επίσης διατηρεί υποκατάστημα 500 τ.μ. στο Περιστέρι Αττικής εξασφαλίζοντας έτσι την άμεση παράδοση των προϊόντων μας αυθημερόν σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Από το 1996 η εταιρεία μας αποτελεί τον επίσημο αποκλειστικό αντιπρόσωπο των ελαστικών GOODRIDE στην Ελλάδα.Τα ελαστικά GOODRIDE κατασκευάζονται στην Κίνα από το 1958 κι αποτελούν τον κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών στην Κίνα ενώ το 2012 το εργοστάσιο GOODRIDE TIRES  κατετάγη στη 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των μεγαλύτερων κατασκευαστών ελαστικών.

Η εταιρεία μας εισάγει ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά φορτηγά,jeep 4x4,φορτηγα,λεωφορεία,αγροτικα μηχανήματα, τρακτέρ, ανυψωτικά & χωματουργικά μηχανήματα Επίσης, διαθέτουμε ζάντες αλουμινίου για επιβατικά αυτοκίνητα & 4X4,αεροθαλάμους ελαστικών παντός τύπου & από το 2007 εισάγουμε μηχανήματα εξοπλισμού συνεργείων & βουλκανιζατέρ όπως ξεμονταριστές, ζυγοσταθμίσεις, αερόκλειδα, γρύλλους αέρος & διάφορα εργαλεία διαθέτοντας και τεχνική υποστήριξη.

Σκοπός μας είναι να εισάγουμε και να διαθέτουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές ,τα οποία έχουν εγκριθεί από ένα από τα πιο αυστηρά συστήματα ελέγχου ποιότητας στην Κίνα κι έχει ιδρυθεί από τους παγκόσμιους κατασκευαστές ελαστικών YOKOHAMA, GOODYEAR ,COOPER & KUMHO.